in de kijker

OPBRENGST ROCK WECHEL 2023

De organisatie van Rock Wechel sponsorde onze school naar jaarlijkse gewoonte!
We zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee!! Een grote dankjewel!!

Van dit mooie bedrag voorzien we zonweringen voor klassen waar kinderen veel last van de zon hebben.

Helm op fluo top

Zichtbaar en veilig naar school, ook wij doen mee!

Op onze school willen we onze leerlingen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te komen.

Door fluo en/of een helm te dragen op weg naar school, verzamelen de leerlingen fluo-flink-stickers en kunnen ze sparen voor beloningen.

opbrengst SPONSORTOCHT 2023

Op vrijdag 27 oktober 2023 wandelden onze kleuters en leerlingen van de lagere school voor het goede doel. Onze sponsortocht bracht een mooi bedrag op, namelijk: € 2 538,35. We zijn enorm blij dat we dit bedrag kunnen schenken aan de Cherif Alaoui - school in de regio Zagoro in Marokko. 

TZTM (Trans Zagora Trail Merzouga) is een ultra trail in de Sahara woestijn. Deze organisatie wil de lokale bevolking steunen. Sinds een paar jaar schenken ze een deel van hun opbrengst aan een schooltje met kinderen met een beperking. Zo hebben ze al een busje kunnen aankopen om de kinderen thuis op te halen. Kinderen die anders niet naar school zouden gaan...

Juf Anneleen van 5A nam dit jaar, van 14 t.e.m. 21 oktober deel aan deze trail. Daarom wilden wij, als school, dit project steunen.
Dikke proficiat aan onze leerlingen die weer hun uiterste best hebben gedaan en een grote dankjewel aan alle gulle sponsors.