in de kijker

Helm op fluo top

Dit schooljaar namen de kinderen van onze school deel aan de verkeersactie 'Helm op fluo top'. Door fluo en/of helm te dragen op weg naar school, konden de leerlingen stickers sparen voor leuke beloningen en prijzen. De kinderen van klas 4a werden de gelukkige winnaars van een prijzenpakket, waarbij elke leerling een super coole fietshelm van Thousand (door Odissey) mocht ontvangen. En die zetten ze maar al te graag op! 

koffiestop t.v.v. broederlijk delen 2023

Na enkele coronajaren kon het vierde leerjaar eindelijk nog eens een koffiestop ten voordele van Broederlijk Delen houden.
De vierdeklassers maakten lekkere cakes (Dankjewel!) en verkochten deze met een lekker kopje koffie, thee of een frisdrankje.
Deze verkoop bracht een mooie som op van: € 297,40.

Uitslag van de Cluedowandeling 

Dankjewel aan de moedigen die het regenweer trotseerden. We kregen veel correcte formulieren binnen.
Jullie ontdekten dat de eend was verdwenen met de luchtballon naar de zee.
In de bokaal met ballonnen zaten er 103.


Gefeliciteerd!

opbrengst klaverkermis 2022

De leerlingen van het vijfde leerjaar hebben ook dit schooljaar hun eigen minibedrijfje opgericht. Ze organiseerden hun eigen KLAVERKERMIS met verschillende activiteiten: een rad van fortuin, vissen en touwtje trek. Het was super leuk! Met de opbrengst die ze verzameld hebben, steunen ze de organisatie Hoeve Megusta in Vlimmeren

Een grote dankjewel aan alle gulle sponsors!

opbrengst SPONSORTOCHT 2022

Voor de herfstvakantie wandelden onze kleuters en leerlingen van de lagere school voor het goede doel. Onze sponsortocht bracht € 1697,51 op. We zijn enorm blij dat we dit bedrag kunnen schenken aan de bouw van een nieuwe school in Mallaj (Nepal). Dikke proficiat aan onze leerlingen die weer hun uiterste best hebben gedaan en een grote dankjewel aan alle gulle sponsors.

Helm op fluo top

Zichtbaar en veilig naar school, ook wij doen mee!

Op onze school willen we onze leerlingen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te komen.

Door fluo en/of een helm te dragen op weg naar school, verzamelen de leerlingen fluo-flink-stickers en kunnen ze sparen voor beloningen.

Meester Danny plein

Gisteren werd meester Danny (onze vorige directeur) uitgenodigd om zijn plein officieel te openen. Hij heeft sinds 2006 ervoor geijverd om een nieuwe school te bouwen. Nu de school er eindelijk gekomen is, vonden we dat hij daarvoor wel in de bloemetjes mocht gezet worden. Iedereen die onze school nu binnenkomt doet dit voortaan langs het “Meester Danny plein”.

't klavernest toont nieuwe school aan publiek

De gloednieuwe gebouwen van de vrije basisschool ’t Klavernest in Wechelderzande (Lille) stonden zaterdag open voor het grote publiek.Na meer dan honderd jaar kunnen de kinderen en hun leraren gebruikmaken van nagelnieuwe klassen aan het Kerkepad.

Bron: www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211002_97096497