previous arrow
next arrow
Slider

 Informatie

 

Organisatie

Zoals elke goede vereniging heeft het WOC ook een bestuur die instaat voor de goede werking van de organisatie.

De voorzitter en ondervoorzitter zorgen voor de algemene werking en zitten de algemene vergaderingen voor.

Voor het beheer van de financiële zaken is er een secretaris aangesteld.

Vergaderingen

Om de 6 weken wordt er een algemene vergadering georganiseerd samen met de schooldirectie en een afvaardiging van de leerkrachten. Hierin wordt info van de school mede gedeeld en is er de mogelijkheid punten te bespreken met de schooldirectie.

De verschillende werkgroepen geven een stand van zaken van de verschillende activiteiten.

Activiteiten

WOCafé: Bij de start van het nieuwe schooljaar verzorgen we, na de infoavond van de school, een WOCafé waar je kennis kan maken met ouders en WOC leden.

Dag van de Leerkracht: Het WOC voorziet een kleine attentie voor de leerkrachten.

Ontbijt: Met een ontbijt proberen we wat geld in te zamelen om nadien te besteden aan schoolinfrastructuur en gereedschap.

Voorleesweek/dag van de poëzie/dikketruiendag: Deze drie thema's bundelen we in één gemeenschappelijke activiteit. Gekoppeld aan een passend thema geven de kinderen de kans om in aanraking te komen met lezen, poëzie en bewust rekening houden met energie.

Wafelverkoop: Met deze actie wordt er ook geld ingezameld ten voordele van de school.

Carnaval: Tijdens deze leuke schoolactiviteit draagt het WOC een steentje bij door het voorzien van een hotdog en drankje.

CinéWOC: Een leuk en gevarieerd aanbod aan films van jong tot oud. Tijdens de film kunnen de ouders wat bij praten bij een natje een droogje.

Picknick: Een dag dat het WOC een ontbijt of picknick voorziet om gezonde voeding te benadrukken.

VIParty (Very Important Parents Party): Een nu al legendarisch feestje waarbij culinaire hoogstandjes gecombineerd worden met een streepje muziek. 

Helpende Handen Lijst

Om alle activiteiten in goede banen te leiden zijn er vaak veel helpende handen welkom.  Vanaf dit jaar is het mogelijk om je in te schrijven in een Helpende Handen lijst.  Dit voor mensen die wel eens een handje willen toesteken maar niet dadelijk een heel jaar alle vergaderingen mee kunnen volgen.

Bij interesse kan je altijd vrijblijvend je naam opgeven.

Communicatie

Er is ook een werkgroep communicatie die probeert de communicatie en informatie naar ouders toe wat transparanter te maken en de website up to date houd.

Ook kan je altijd mensen van het WOC bereiken als je met een vraag/opmerking zit naar de school of één van onze activiteiten.

 

U kan ons steeds bereiken via het volgende e-mail adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken