Welkom op de website van GVBS 't Klavernest Wechelderzande

Welkom bezoeker,

Welkom op de website van ‘t Klavernest, de Gesubsidieerde Vrije Basisschool van Wechelderzande. Hier vind je uitgebreide informatie over onze school. Een vleugje geschiedenis, het schoolreglement, het personeel, het opvoedingsproject, nieuws van het oudercomité, …

Met de activiteitenkalender, verslagen en foto’s krijg je een zicht op wat er in de school gebeurt.

Het schoolteam wenst je een prettig verblijf en hoopt je regelmatig te mogen begroeten.

Veel plezier!  

GVBS 't Klavernest

Oostmalsebaan 37
2275 Wechelderzande
Tel 03 312 05 92
info @ klavernest.be

 

Klavernest presenteert...
... musical "Hotel Kindervreugd"

Instappers

 

Is je kind weldra 2,5 jaar dan zijn jullie welkom op onze kijkdagen. Tijdens deze kijkdagen zijn de kleuters samen met hun ouders welkom in het 1ste kleuterklasje van 9u00 tot 10u00.

 

De kleuters proeven van het klasmoment, de ouders krijgen alle info en nadien een rondleiding in de school.

Kijkdagen 2015-2016

  • 15 december 2015
  • 26 januari 2016
  • 22 maart 2016
  • 3 mei 2016

Schoolkrant online

 
 
Ook dit jaar zal de schoolkrant steeds op onze website verschijnen. De papieren versie wordt met de gezinsoudsten meegegeven. De schoolkrant is het belangrijkste communicatiemiddel tussen school en thuis. Mogen we dan ook vragen om zeker de kalender goed te bekijken? Activiteiten worden immers steeds in de schoolkrant aangekondigd en we voorzien slechts uitzonderlijk een aparte brief met info over een uitstap.
 

 

Klaslijsten voor het schooljaar 2015-2016 kan u hieronder downloaden.
 
 
De leerlingen die starten in het tweede leerjaar verzamelen op dinsdag 1 september ’s morgens op de speelplaats van het eerste leerjaar en de kleuters.
 
U hebt Adobe Acrobat Reader nodig om de bestanden te kunnen openen. Adobe Acrobat Reader kan je hier gratis downloaden.

ICT-links

Bosklassen 3de graad - Weblog

De bosklassers worden omstreeks 16u15 - 16u30 terug op school verwacht.

 

Klik op bovenstaande afbeelding om de weblog te openen.

Inschrijvingen

Nieuwe fietsen - Project 10 op 10

 

Fluohesjes 

Zorg dat je gezien wordt ! Nu het ’s morgens weer langer donker blijft, starten we onze fluohesjeswedstrijd. Het is belangrijk dat je goed zichtbaar bent in het verkeer en zo’n fluohesje helpt daarbij. Zoals steeds vragen we dat kinderen tussen de herfstvakantie en de paasvakantie het hesje dragen wanneer ze naar school komen en naar huis gaan. En het maakt niet uit of je fietst, wandelt of met de auto komt. Want het is ook belangrijk dat je goed zichtbaar bent als je van de auto naar de schoolpoort wandelt. Zoals ieder jaar zullen we, in samenwerking met het oudercomité, af en toe een beloning voorzien ! Dus na de vakantie steeds aan je fluohesje denken ! De voorbije jaren zien we ook ouders die een fluohesje dragen. Zij geven een belangrijk signaal aan de kinderen : Zorg dat je gezien wordt ! 
 
Spaar mee voor de individuele en klassikale beloningen! 
 
 

Project 10 op 10: Overdekte fietsenstalling

 

Met de subsidies van 10op10-provincie Antwerpen hebben we een overdekte fietsenstalling gemaakt voor onze schoolfietsen. Een deel van die fietsen en loopfietsen konden we vorig jaar aankopen dankzij de 10op10-subsidies en dit jaar gebruikten we de subsidies voor de stalling.
Meteen is de brede gang aan de turnzaal vrij van fietsen : een stuk ordelijker en veel handiger. Ook de poetsvrouwen zijn blij dat ze de fietsen niet meer moeten verplaatsen. Ten slotte nog een woord van dank aan Luc, de man van juffrouw Christine die de fraaie constructie maakte voor de school. Een welgemeende merci voor de subsidies en het geleverde werk !

Speelplaats

Heb je een goed idee voor onze speelplaats?
 
Post het dan onze ideeënbus!
 

Zoek

Free business joomla templates