Welkom op de website van GVBS 't Klavernest Wechelderzande

Welkom bezoeker,

Welkom op de website van ‘t Klavernest, de Gesubsidieerde Vrije Basisschool van Wechelderzande. Hier vind je uitgebreide informatie over onze school. Een vleugje geschiedenis, het schoolreglement, het personeel, het opvoedingsproject, nieuws van het oudercomité, …

Met de activiteitenkalender, verslagen en foto’s krijg je een zicht op wat er in de school gebeurt.

Het schoolteam wenst je een prettig verblijf en hoopt je regelmatig te mogen begroeten.

Veel plezier!  

GVBS 't Klavernest

Oostmalsebaan 37
2275 Wechelderzande
Tel 03 312 05 92
info @ klavernest.be

Bosklassen 3de graad - Weblog

De terugkeer is voorzien rond 16u30.

 

Klik op bovenstaande afbeelding om de weblog te openen.

Schoolkrant online

 

 
Ook dit jaar zal de schoolkrant steeds op onze website verschijnen. De papieren versie wordt met de gezinsoudsten meegegeven. De schoolkrant is het belangrijkste communicatiemiddel tussen school en thuis. Mogen we dan ook vragen om zeker de kalender goed te bekijken? Activiteiten worden immers steeds in de schoolkrant aangekondigd en we voorzien slechts uitzonderlijk een aparte brief met info over een uitstap.
 
Ook ons schoolkrantarchief met de krantjes van de voorbije schooljaren is online te raadplegen: klik hier.
 

ICT-links

Terug naar school: 2016-2017

Klik hier om de klaslijsten 2016-2017 te raadplegen.

Op 1 september verwachten we de leerlingen van het 2e leerjaar om 8.40 uur op de speelplaats van de kleuterschool.

Nieuwe fietsen - Project 10 op 10

 

Fluohesjes 

Zorg dat je gezien wordt ! Nu het ’s morgens weer langer donker blijft, starten we onze fluohesjeswedstrijd. Het is belangrijk dat je goed zichtbaar bent in het verkeer en zo’n fluohesje helpt daarbij. Zoals steeds vragen we dat kinderen tussen de herfstvakantie en de paasvakantie het hesje dragen wanneer ze naar school komen en naar huis gaan. En het maakt niet uit of je fietst, wandelt of met de auto komt. Want het is ook belangrijk dat je goed zichtbaar bent als je van de auto naar de schoolpoort wandelt. Zoals ieder jaar zullen we, in samenwerking met het oudercomité, af en toe een beloning voorzien ! Dus na de vakantie steeds aan je fluohesje denken ! De voorbije jaren zien we ook ouders die een fluohesje dragen. Zij geven een belangrijk signaal aan de kinderen : Zorg dat je gezien wordt ! 
 
Spaar mee voor de individuele en klassikale beloningen! 
 
 

Project 10 op 10: Overdekte fietsenstalling

 

Met de subsidies van 10op10-provincie Antwerpen hebben we een overdekte fietsenstalling gemaakt voor onze schoolfietsen. Een deel van die fietsen en loopfietsen konden we vorig jaar aankopen dankzij de 10op10-subsidies en dit jaar gebruikten we de subsidies voor de stalling.
Meteen is de brede gang aan de turnzaal vrij van fietsen : een stuk ordelijker en veel handiger. Ook de poetsvrouwen zijn blij dat ze de fietsen niet meer moeten verplaatsen. Ten slotte nog een woord van dank aan Luc, de man van juffrouw Christine die de fraaie constructie maakte voor de school. Een welgemeende merci voor de subsidies en het geleverde werk !

Zoek

Free business joomla templates